fbpx

Заштита на лични податоци

Ние имплементираме различни безбедносни мерки за одржување на безбедноста на вашите лични податоци, кога нарачувате или внесувате, поднесувате или пристапувате кон вашите лични податоци. Ние користиме сигурносен сервер. Сите податоци за платежната картичка се трансмитираат преку Secure Socket Layer (SSL) технологија и потоа се енкриптираат во базата на податоци на провајдерот на платежниот систем (Payment Gateway Database). Пристап кон овие податоци имаа исклучиво авторизирани лица со специјални пристапни права кон системите и се обврзани да ја чуваат тајноста на податоците. Веб сајтот има  SSL енкрипција. Оваа енкрипција се добива исклучиво доколку компанија е верификувана од Осигурителна компанија од Англија.
Оваа политиката за испорака се однесува исклучиво само за производи кои се нарачани преку онлајн продавницата www.extreme.mk
Вашите податоци не се споделуваат со трети лица.